maanantai 30. joulukuuta 2013

Voitaikina cocktailpalat


torttutaikinaa
suklaata (esim. pualikas fazerinakonvehti)
hapankirsikoita (säilyke lasipurkissa tai joku vastaava, vaikka pala kuivattua aprikoosia)
oliiveja
briejuustoa
muna voiteluun


Leikkaa veittellä taikinalevyt 8 osaan neliöiks. Paina omenaporalla taikinaneliön keskelle pyäree jälki ja paina taikinaa vähä littaan sen keskeltä. Voitele neliöt ja laita niihin suklaata tai juustoo. Laita 225 asteiseen uuniin. Ko taikina on noussu täytteen ympäriltä, mut ei oo viälä ehtiny ruskistua, lisää täytteen päälle kirsikka tai oliivi. Anna olla uunisa siihen asti ko on ruskistunu nätisti.


1 kommentti:

Kiki kirjoitti...

Tänä jouluna opein maistamaan aurajuustoa piparin päällä ja yllättäen tykkäsin kovasti. Nyt säikähdin, että täytyykö tässä nyt rohkaistua toistakin makeaa ja suolaista yhdistelmää kokeilemaan mutta se onkin tuo brie toiseen ja fazerina toiseen :D Kyllä tässä jo puski hiki otsalle :D